Fitter worden terwijl je gezien wordt!

In een laagdrempelige, ondersteunende community van mensen net als jijzelf.

Gratis proefweek!Small Group

De TOP coaches van FIT Dokkum

Deze prachtige mensen bepalen de smaak in onze gym. Zij zijn degenen die zich er iedere training weer voor inspannen jou een zo mooi mogelijke 23 uur buiten de gym te geven.

FIT Dokkum, Kleinschalige Small Group Fitness Gym in Dokkum, coach Jan-Albert

Jan-Albert

Eigenaar, hoofdcoach

Houdt van zwarte koffie en rode wijn. Probeert sinds kort gitaar te leren spelen.
Geïnteresseerd in mentale weerbaarheid, ademwerk.

Hoi! Ik ben Jan-Albert. Ik ben op dit moment 43 jaar en ben getrouwd met de liefste vrouw van Dokkum (sorry heren maar ik was eerst) en heb samen met haar 2 prachtige kinderen.

In 2015 kreeg ik een burn-out met een depressie. Dit dwong me ertoe eens heel goed na te denken over hoe ik daar precies was gekomen. Welke keuzes had ik gemaakt die me op dat punt hadden gebracht? En welke keuzes moest ik maken om ervoor te zorgen dat ik juist veel zingeving en voldoening zou gaan ervaren?

Ik begon andere keuzes te maken. Ik ging meer bewegen, anders te eten en ik werd me bewust van mijn gedachtenpatronen. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik nu heel anders in het leven sta en hele andere keuzes maak.

Achteraf is de burn-out de katalysator geweest van wat nu FIT Dokkum is. FIT Dokkum is een plek geworden waar mensen zich thuis mogen voelen, waar iedereen normaal doet en iedereen komt werken aan zijn fitheid. Samen afzien, en ieder met zijn eigen doel.

Wat ik het mooist vind aan mijn werk, is dat ik een plek mag bieden aan mensen die aan zichzelf willen werken, zowel fysiek als mentaal. Wat na 2015 mij vooruit heeft geholpen, mag ik nu op dagelijkse basis andere mensen meegeven. ben ik ontzettend dankbaar voor.

Als ik iets voor jou kan doen, stuur me dan een appje op 0616557921 of stuur me een mailtje op jan-albert@fitdokkum.nl. Of lees wat meer over ons Personal Coaching traject.

FIT Dokkum, Kleinschalige Small Group Fitness Gym in Dokkum, coach Hendrik

Hendrik

Coach CrossFit & FIT Teens

Waar ik ben begonnen als recreatief sporter, is dit langzaam uitgegroeid tot een levensstijl. Hierbij streef ik er naar steeds mijn fitste versie van mijzelf te zijn.

Bij deze levensstijl hoort ook gezonde voeding. Zo heb ik mij hier zodanig in verdiept dat ik nu weet welke voeding mij energie geeft. En niet geheel onbelangrijk, welke mij juist energie kost.

Ik ben begonnen mij te verdiepen in mentale weerstand tijdens fysieke inspanning en wat dit met je kan doen. Hoe je deze om kan draaien naar iets positiefs. Wanneer je hier vragen over hebt, twijfel dan niet om mij aan de mouw te trekken.

Als coach vind ik het belangrijk om persoonlijke aandacht te geven. Zowel tijdens het sporten, een gesprekje na de tijd en met vragen over voeding zal ik je helpen waar ik dat kan.

Ik kijk ernaar uit je in ‘mijn’ les welkom te heten!

FIT Dokkum, Kleinschalige Small Group Fitness Gym in Dokkum, coach Wendy

Wendy

Coach FIT Vrouw, Power Vrouw, HIIT & CrossFit

Moarn, midje, goeie! Ik ben Wendy en sinds een aantal jaar werkzaam bij FIT Dokkum (met een korte tussenpauze) als coach! De plek waar ik mijn persoonlijke passie voor sport en mensen helpen heb ontdekt.

Waar bij de één sporten en een gezond leven al vanaf jongs af aan deel uit maakt van het leven, is dit voor een ander juist het tegenovergestelde. Van een onzeker, ongezond meisje met morbide obesitas ben ik in de afgelopen jaren veranderd naar een positiever ingestelde, gezonde en fitte vrouw.

Waar ik jou mee kan helpen is te ontdekken hoe fijn het is om te sporten en gezond te leven. Om je eigen leven op de eerste plaats te zetten. Tijdens mijn trainingen staat een goede techniek altijd voorop!

Je kan mij tegenkomen in alle trainingen bij FIT Dokkum. Niet alleen als coach, maar ook als medesporter! Ik vind het vooral leuk om te knallen tijdens een WOD’je, maar ik ben ook graag bezig met kracht, techniek en skills.

Iris

Coach CrossFit & KrachtTraining

Hoi, ik ben Iris!

Ik woon samen met mijn vriendin (vanaf 20 september ’24 mijn vrouw) in Damwâld. Ik ben werkzaam als jeugdverpleegkundige 0-12 jaar.

Ik ben in 2018 begonnen met CrossFit in Groningen. Daarna ben ik verhuisd naar het mooie Friesland en begonnen bij CrossFit Dokkum.

Ik ben een van de coaches die je op de woensdag avond tegenkomt. Ik geef naast de reguliere CrossFit les ook de krachttraining les van woensdagavond.
Wat ik het leukste aan het coachen vind, is het begeleiden en ondersteunen van de leden zodat iedereen het beste uit de trainingen kan halen om zo sterker en fitter te worden.

De handstand walk en cleans zijn mijn favoriete movements en het hardlopen vindt ik toch echt wel het minst leuke onderdeel.

FIT Dokkum, Kleinschalige Small Group Fitness Gym in Dokkum, coach Bianca

Bianca

Stagiair-coach FIT Vrouw, Power Vrouw & HIIT