Fitter worden terwijl je gezien wordt!

In een laagdrempelige, ondersteunende community van mensen net als jijzelf.

Gratis proefweek!

Small Group Fitness bij FIT Dokkum

Functioneel fit worden in een keinschalige, no-nonsense gym

Direct aanmelden voor een sessie?

Small Group Fitness bij FIT Dokkum

In al onze small group fitness trainingen sport je samen met hooguit 7 anderen in een kleinschalige gym met een laagdrempelige, gezellige sfeer en een ondersteunende community.

CrossFit

Continu gevarieerde, functionele bewegingen uitgevoerd onder hoge relatieve intensiteit. CrossFit is het summum van functionel fitness. Oneindig schaalbaar dus voor iedereen en elk niveau.

CrossHIT

Gebaseerd op de intensieve workouts van CrossFit, maar verpakt in een sessie van 30 minuten, inclusief warm-up en cool-down. Max effort, max results. Alleen voor gevorderden.

Strength

Tijdens de Strength lessen bouwen we aan een sterk en belastbaar lichaam met een combinatie van Powerlifting, Weightlifting, Strongman en Gymnastics.

FIT Vrouw

De functionele krachttraining in circuitvorm exclusief voor dames, waarin heel hard wordt gelachen en nog harder wordt gewerkt. Perfect voor zowel de beginner als de gevorderde.

Power Vrouw

De pittige variant van onze populaire FIT Vrouw training. Hoger tempo, minder rust, meer zweet, hogere hartslag en meer calorieverbranding.

HIIT

High Intensity Interval Training. In 30 minuten knal je door een mega-effectieve workout heen die voor 60-75% met het lichaamsgewicht wordt uitgevoerd.

FIT Teens

De functionele fitness training voor de jongeren onder ons. Gewichtheffen, springen, klimmen, rennen, roeien, kettlebells, dumbbells, noem het maar op. Vanaf 9-10 en tot 16-18 jaar.

Open Gym

De Open Gym is er om helemaal zelfstandig lekker je eigen ding te doen. Pak een workout van Instagram, ga samen met je maatje krachttrainen of ‘work your weaknesses’.

Open Gym | FFA

De Open Gym Free For All is een 2 uur durende Open Gym die voor abonnementsleden helemaal gratis is! Niet zelden afgesloten met een brunch!

Bij ons sporten? Leave your ego at the door!