Coaching. Training. Voeding.

Individuele trajecten speciaal voor jou

Neem contact met ons op

Personal Fitness Training in Dokkum

Persoonlijke begeleiding en maatwerk fitness trainingen voor optimale kracht, flexibiliteit en snelle resultaten.

Personal Fitness Training is een gespecialiseerde vorm van personal training. Met een van onze persoonlijke trainer aan je zijde, ontvang je op maat gemaakte trainingssessies die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Op maat gemaakt programma

Geen twee lichamen zijn hetzelfde, dus waarom zou je dezelfde training volgen als iedereen? Onze personal trainers maken een op maat gemaakt programma dat specifiek is afgestemd op jouw lichaam, doelen en niveau.

Deskundige begeleiding

Onze gecertificeerde trainers hebben jarenlange ervaring en diepgaande kennis van fitness en voeding. Ze staan naast je om je techniek te perfectioneren, blessures te voorkomen en je progressie te volgen.

Motivatie en verantwoording

Het kan moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven, vooral als je alleen traint. Onze personal trainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en houden je verantwoordelijk, zodat je de resultaten bereikt waar je altijd van gedroomd hebt.

Flexibiliteit en comfort

Of je nu liever traint in de sportschool, buiten in het park of bij je thuis, onze personal trainers komen naar jou toe. Wij passen ons aan jouw schema aan, zodat je altijd kunt trainen wanneer het jou uitkomt.

 • 5 sessies
  € 250
  30 minuten per sessie
 • 10 sessies
  € 475
  30 minuten per sessie
 • Intakegesprek
  € 95
  60-90 minuten (verplicht)

Meer weten over Personal Training in Dokkum?

Neem contact met ons op