Coaching. Training. Voeding.

Individuele trajecten speciaal voor jou

Neem contact met ons op

Personal Coaching in Dokkum

Het begin van jouw nieuwe hoofdstuk

Ben je klaar om je leven naar een hoger niveau te tillen, zowel fysiek als mentaal? Onze Personal Coaching biedt een holistische aanpak die niet alleen gericht is op fysieke training, maar ook op het verbeteren van je mentale processen, gedachtepatronen, zelfbeeld, mindset en gedrag.

Holistische benadering

Personal Coaching gaat verder dan alleen fysieke training. We helpen je om je mentale kracht te vergroten, negatieve gedachtepatronen te doorbreken en een positieve mindset te ontwikkelen.

Persoonlijk en op maat gemaakt

Onze Personal Coaching trajecten zijn volledig afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. We werken samen om een plan te creëren dat jou helpt om op alle gebieden van je leven te groeien.

Gedragsverandering

Blijvende verandering begint bij je gedrag. In je Personal Coaching traject helpen we je om gezonde gewoonten te ontwikkelen en oude, belemmerende gewoonten te doorbreken.

Mentale weerbaarheid

Tijdens jouw Personal Coaching traject leer hoe je om kunt gaan met stress, tegenslagen en uitdagingen. Met de juiste mentale tools ben je beter uitgerust om obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken.

 • 1x per week
  € 350
  45 minuten per sessie
 • 2x per week
  € 650
  45 minuten per sessie
 • 3x per week
  € 900
  45 minuten per sessie
 • Intakegesprek
  € 95
  60-90 minuten (verplicht)

Meer weten over jouw Personal Coaching traject?

Neem contact met ons op